Landgoed De Orteler Spikker

Cröddendijk 3, 7434PM Lettele

In de Bed and Breakfast en vakantiewoning Orteler Spikker kunt u genieten van rust en ruimte. Landgoed De Orteler Spikker is een

In de Bed and Breakfast en vakantiewoning Orteler Spikker kunt u genieten van rust en ruimte.

Landgoed De Orteler Spikker is een landelijk gelegen Sallandse boerderij met ruime kamers. Wij bieden u rust, ruimte en natuur. Op onze boerderij leven schapen en lammeren, paarden, een hond en een kat. Ook is er een boomgaard. De boerderij is gelegen aan een fietsroute en de omgeving biedt veel wandelmogelijkheden. Stads vertier, zoals een zwembad en musea, vindt u op nog geen tien auto-minuten van ons vandaan in de historierijke Hanzestad Deventer.

Landgoed De Orteler Spikker heeft een Bed and Breakfast en een vakantiewoning. Er is een grote Bed and Breakfast-kamer in het oude karnhuis: het ronde gedeelte van de boerderij waar vroeger de melk gekarnd werd. U heeft uw eigen ingang, badkamer met toilet en er is een kleine keuken bij. Er is geen TV, wel internet. Parkeren is gratis.

Naast de Bed en Breakfast is er het voorhuis: de vakantiewoning. Deze heeft een woonkamer, keuken, luxe badkamer, twee toiletten, vier slaapkamers voor acht personen (plus evt. een campingbedje voor een baby/peuter en de Bed en Breakfastkamer voor 2 personen), een terras, er zijn speelmogelijkheden voor kinderen en dieren om te knuffelen. Zoals lammetjes in het voorjaar. De borgsom bedraagt 100 euro. TV en draadloos internet zijn aanwezig.

Ook bij het verblijf in de vakantiewoning zijn bedlinnen, energie- en schoonmaakkosten inbegrepen. Handdoeken dient u zelf mee te nemen. Er kunnen tot 10 personen verblijven in de Bed and Breakfast en de vakantiewoning.

Het karnhuis Er is een grote Bed and Breakfast-kamer in het oude karnhuis: het ronde gedeelte van de boerderij waar vroeger de melk gekarnd werd. U heeft uw eigen ingang, badkamer met toilet en er is een kleine keuken bij. Er is geen TV, wel internet. Parkeren is gratis. 1 persoon eerste nacht: € 45, verlenging: € 40 per nacht. 2 personen eerste nacht € 40 pp, verlenging: € 35 per nacht.

Overige kamers 1 persoon eerste nacht: € 35, verlenging: € 30 per nacht. 2 personen eerste nacht € 30 pp., verlenging: € 25 per nacht.

Vakantiewoning Vrijdag tot zondag: Bij 6 personen: 250 euro Verblijf van 7 dagen: Bij 6 personen: 500 euro Extra personen: 50 euro voor een weekend, 100 euro per week. Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis.

Contactgegevens

Landgoed De Orteler Spikker

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen bungalow
  • checkmark Bedlinnen aanwezig
Wifi
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!