Relax en Geniet

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

U bent van harte welkom in een verzorgd, royaal appartement, in een rustige straat in het centrum van Deventer. Sfeervolle oude woning, aan

U bent van harte welkom in een verzorgd, royaal appartement, in een rustige straat in het centrum van Deventer. Sfeervolle oude woning, aan de rand van het winkelgebied, slechts 10 min. lopen van het station. Vrij parkeren op 10 minuten loopafstand, voorbij de spoordijk. Voor de deur bagage in- en uitladen is prima mogelijk.

Het appartement beschikt over: - eigen ingang - mooie badkamer met douche, wastafel en toilet - Luxe bedden, elektrisch verstelbaar, kunnen indien gewenst ook uit elkaar gezet worden - Royale zithoek en eetkamer - Compleet ingerichte keuken. Koffie en thee aanwezig. - Ontbijt is beschikbaar, maar om de hoek zijn winkels en leuke restaurantjes waar ook alles te krijgen is.

Prijs:
Voor 1 persoon 1e overnachting € 89, daarna € 84 Voor 2 personen 1e overnachting € 109, daarna € 99

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!