Sandton IJsselhotel

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Sandton IJsselhotel is een luxe designhotel direct gelegen aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Deventer. Het IJsselhotel huist in

Sandton IJsselhotel is een luxe designhotel direct gelegen aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Deventer. Het IJsselhotel huist in een neoklassiek 19e eeuws pand en is volledig in ere hersteld. Het hotel is absoluut één van Nederlands meest markante hotels!

Culinair genieten kunt u in de brasserie, de serre of op het terras met uitzicht op de stad Deventer. “Culinair genieten” staat centraal in de moderne Brasserie, de keukenstijl laat zich het beste omschrijven als Internationaal met regionale invloeden. Vanuit de fraaie serre kunt u genieten van het mooie uitzicht op de stad Deventer en op de IJssel of verruil dit uitzicht met een bezoek aan Deventer door met het pontje de IJssel over te steken naar Deventer. Het Sandton IJsselhotel is dan ook een perfecte trouwlocatie of locatie voor een zakenbijeenkomst. Het hotel heeft vier zalen die allen beschikken over moderne voorzieningen.

Het Sandton IJsselhotel beschikt over 29 luxe hotelkamers, 4 vergaderzalen, 3 vergadersuites, een sauna en fitnessruimte en voldoende gratis parkeergelegenheid. Capaciteit brasserie: 100 personen, Terras 150 personen, Zalen 80 personen.

Kijk voor actuele prijzen op de website.

Contactgegevens

Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!