Camping het Klaverblad

Dé camping in Overijssel als u gaat voor rust en natuur. Gastvrij, gemoedelijk, persoonlijk en goede service, camping omgeving Deventer Zwolle.

Dat kenmerkt het Klaverblad in de provincie Overijssel. Onze minicamping is uitermate geschikt voor de actieve 50+, zij kunnen hier goed tot rust komen en tegelijkertijd genieten van ruime comfort plaatsen die van alle gemakken zijn voorzien. Een prachtige kampeerplaats in de omgeving van Deventer en Zwolle. Onze minicamping is gelegen in Overijssel tussen de dorpen Olst en Wijhe in het kleine dorp Den Nul. De camping omgeving tussen Deventer en Zwolle kenmerkt zich als een zeer afwisselend landschap met bos, water, weilanden, landgoederen en natuurlijk de IJssel. Het Klaverblad is centraal gelegen tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle en tussen de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug. Dit maakt onze minicamping geliefd bij wandelaars en fietsers. Er is een uitgebreid fietsroutenetwerk, de zogenaamde knooppunten routes, vrij te verkrijgen op de camping. Ook het wandelnetwerk is groot, u kunt starten vanaf Het Klaverblad of vanaf het IJsselinfo centrum.

Wat wij u o.a. te bieden hebben: Senioren camping, rust,ruimte Zeer ruime en verharde plaatsen Comfort plaatsen met water, riool en elektra Gratis WiFi (glasvezel) Uitstekende sanitaire voorzieningen Sanitairgebouw met vloerverwarming Stortplaats chemische toilet Terras en overdekt terras Autovrij Wasmachine en wasdroger

Contactgegevens

Camping het Klaverblad

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Invalidentoilet
  • Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten boeren- en minicampings

  • Douche aanwezig
  • Honden toegestaan
  • Toilet aanwezig

Wifi

  • Gratis Wifi