De Kleine Hulst

Holsterheurneweg 3, 7588 PR Beuningen

De Kleine Hulst is een klein boerenerf gelegen in de nabijheid van het riviertje de Dinkel, tegen landgoed “Het Singraven”. Een plek waar u kunt genieten van het typische Twentse landschap met zijn glooiende essen en bosrijke omgeving.

Op het erf zijn twee luxe boerderij-appartementen gebouwd. Deze bieden ieder plaats aan 2 tot 4 personen.

Op loopafstand vindt u het landgoed Singraven met de watermolen en het kasteel. Het kunstenaarsstadje Ootmarsum met zijn smalle straatjes en pittoreske pleintjes ligt op 12 km afstand. Het Lutterzand met zijn natuurschoon waar het riviertje de Dinkel zijn eigen weg nog kiest door het fraaie landschap, ligt op fietsafstand. 

Net over de grens ligt Bad Bentheim met zijn mooie burcht. Voor een dagje winkelen kunt u terecht in Oldenzaal, Enschede of Nordhorn. In Denekamp bevindt zich een overdekt zwembad. In de directe omgeving zijn verschillende wandel-, fiets- en menroutes. Zoekt u de rust en de schoonheid van Noord-Oost Twente, dan bent u bij ons op de goede plek. Er zijn mogelijkheden voor wandel- en fietsroutes en er is een menroute. Deze leiden u door prachtige natuurgebieden.

Voor uw paarden zijn stallen aanwezig.

Contactgegevens

De Kleine Hulst

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist info De Lutte-Losser-Beuningen.
Zoek advies!