Camping Dennenlust

Recreatieoord Dennenlust in De Lutte is een gezellige familiecamping, gelegen aan het riviertje de Dinkel aan de rand van het schitterende natuurgebied Lutterzand, één van de mooiste plekjes van Twente.

Sportieve ontspanning en een gemoedelijke sfeer in het mooie Twente. In de omgeving zijn veelzijdige recreatiemogelijkheden, wandel- en fietsroutes of een dagje naar een van de karakteristieke plaatsen in de omgeving. In het voor-en naseizoen is recreatieoord Dennenlust uitermate geschikt om in alle rust van de natuur te genieten.

Er is een ruim en modern toiletgebouw met onder meer een invalidendouche, een babyruimte, wasserette en naast de diverse doucheruimten, zelfs een ligbad.

Sport en spel

Op het terrein zijn 2 zwembaden; één voor volwassenen en één voor kinderen. Voor de sportieve ontspanning zijn er twee sportvelden en twee speeltuinen.

Restaurant

In het restaurant met TV kun je diverse versnaperingen gebruiken. Het restaurant is geschikt voor gezelschappen tot 250 personen en biedt de mogelijkheid voor het houden van partijen, droppingen, familiefeesten, bedrijfsfeesten, enz. Bovendien heeft het restaurant de mogelijkheden om te barbecuen. Er is een bar en cafetaria met een terras.

Recreatieteam

Tevens is er in het hoogseizoen op Recreatieoord Dennenlust een recreatieteam. Zij verzorgen droppingen, zeskamp, sport en spel, o.a.: hengelwedstrijden, puzzeltochten, klootschieten, een sportdag, enz. Er is ook de gelegenheid om te badmintonnen, volleyballen of voetballen. Een deskundig team probeert het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Jeugd

Voor de jongeren zijn er in het jeugdhonk diverse mogelijkheden voor ontspanning. Er worden allerlei leuke spelletjes georganiseerd, zoals tafeltennis, videofilms bekijken, disco en bingo voor de kleintjes.

Contactgegevens

Camping Dennenlust

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Voorzieningen voor scootmobiel

Ligging

  • Aan het water
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Faciliteiten

  • Animatie in hoogseizoen
  • Honden toegestaan
  • Outdoor Zwembad

Faciliteiten camperplaats

  • Honden toegestaan