Huisje Harderwijk

In Huisje Harderwijk voel je je helemaal thuis vanaf het moment dat je binnen komt. Het is gelegen in de autoluwe en authentieke Kleine Oosterwijck en grenst aan de achterzijde direct aan de eeuwenoude stadsmuur. Erg bijzonder!

Kom genieten in dit knusse rijksmonument! Het 2-persoons vakantiehuis is gelegen in een zijstraat van de prachtige Vischmarkt en grenst aan de achterzijde direct aan de eeuwenoude stadsmuur.

Huisje Harderwijk is gezellig ingericht, van alle gemakken voorzien en daarmee geschikt om kortere of langere tijd te verblijven.

In de woonkamer bevindt zich het zitgedeelte met lekkere bank en een eetgedeelte met ronde tafel. Er is uiteraard een goede WiFi verbinding. Op de begane grond tref je tevens de badkamer met stortdouche en toilet aan. Ook de keuken is van alle gemakken voorzien.

De achterdeur komt uit in de knusse patio welke grenst aan de oude stadsmuur. Hier kijk je uit over de boulevard, het stadsstrand en de passantenhaven.

Op de eerste etage is een sfeervolle slaapkamer te vinden met een ruim bed. Daarnaast is er een aparte ruimte voor je kleding en kun je vanaf de vide opnieuw genieten van een heerlijk uitzicht!

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water
  • In het centrum

Voorzieningen bungalow

  • Vaatwasser

Wifi

  • Gratis Wifi