ECOstay

Midden in de uiterwaarden van de IJssel vlakbij de oude Hanzestad Kampen ligt Ecostay de IJsvogel. Een woonark met een unieke ligging in het gat van Stoter: je bent midden in de natuur, terwijl je binnen 10 minuten met je fiets in hartje Kampen staat. De ark is makkelijk te bereiken omdat het aan de Zwolseweg ligt en er een parkeerplaats voor de deur is. Je loopt over een 80 meter lange steiger door het riet naar je eigen voordeur.

De Ecostay bestaat uit twee zelfstandige vakantie appartementen de IJsvogel en de Parelduiker. Beide met een prachtig uitzicht over het meer en het middeleeuwse centrum van Kampen

De IJsvogel

De IJsvogel is geschikt voor 2 tot 4 personen, met een 2 persoons bed in de slaapkamer en een 2 persoons bedbank in de woonkamer. Er is een kleine keuken en je kan lekker buiten zitten op het houten terras, met uitzicht op het water en de oude Hanzestad Kampen.

De Parelduiker

De Parelduiker is geschikt voor 2 tot 6 personen, met een groot 2 persoons bed in de slaapkamer, een 2 persoons bedbank in de woonkamer en nog een paar 1 persoons bedbanken. Er is een grote keuken en je kan lekker buiten zitten op het terras, met uitzicht over het meer.

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water

Voorzieningen bungalow

  • Bedlinnen aanwezig

Wifi

  • Gratis Wifi