Kotman’s Spieker

Bij Kotman's Spieker slaap je in een echte bedstee! De twee boerenappartementen zijn met elkaar te verbinden en kunnen als één grote vakantiewoning worden gehuurd. Zeer geschikt voor familieweekenden, teambuilding et cetera.

Dit prachtige dubbelappartement, één grote (tot acht personen) en één kleine (tot vier personen), is volledig in boerenstijl. Prachtige houten balken en een sfeervolle open haard maken van dit ruime appartement een knus geheel. Overnachten kan je in één van de vele bedsteeën die het rijk is. De keuken is modern en voorzien van alle gemakken. De stenen vloer lijkt authentiek, doch is volledig voorzien van vloerverwarming.

Het grote appartement heeft een badkamer met bad, separate douche, wastafel en toilet. Het kleine appartement is voorzien van een badkamer met wastafel, toilet en douche.

Landelijk gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes.

De appartementen kunnen beide gehuurd worden om tot één geheel te maken (12 persoons). Indien je één deel huurt zul je door de ingenieuze indeling verrast zijn door de privacy die je geniet.