Huize Hölterhof wellness en hotel-restaurant

In het bijzondere landhuis Huize Hölterhof kun je heerlijk ontspannen met sauna, wellness en beautybehandelingen. Maak je wellnessuitje compleet met een overnachting.

Het prachtige landhuis Huize Hölterhof is prachtig gelegen aan de rand van Enschede, dicht bij natuurgebied Aamsveen. Het werd in 1913 gebouwd in opdracht van Gijs Jannink, de Twentse textielbaron, als zomerverblijf voor de familie Jannink.

In 1960 kreeg Huize Hölterhof een bestemming als vakantie- en conferentieoord en later als hotel. Het huis is verbouwd en aangepast aan de eisen van nu, met behoud van originele details zoals oude tegels, lambriseringen en open haarden.

Nu is Huize Hölterhof een wellness en hotel-restaurant, waar je heerlijk kunt ontspannen, eten, slapen en beauty behandelingen kunt ondergaan.

Hotel

Huize Hölterhof beschikt over een aantal luxe hotelkamers, waar het heerlijk slapen is. Er is tevens een uitgebreide wellness. Hier kun je heerlijk ontspannen, eten, slapen en beautybehandelingen ondergaan. **Hotel** Vanuit de sauna in badjas naar je hotelkamer? Dan kan bij Huize Hölterhof. Er zijn een aantal smaakvol ingerichte hotelkamers, die zijn voorzien van douche, toilet en flatscreen tv. Er zijn diverse arrangementen te boeken. **Restaurant** In het a la carte restaurant Villa Hölterhof, dat niet vanuit de sauna bereikbaar is, kun je heerlijk lunchen of dineren. Op het terras worden ook heerlijke gerechten geserveerd. In het saunarestaurant kun je genieten van heerlijke gerechten van de wellness lunch- of borrelkaart. Er zijn verschillende arrangementen te boeken, kijk hiervoor op de website.

Contactgegevens

voorzieningen
Voorzieningen
  • checkmark Sauna
  • checkmark Wellness
Sport & Wellness
  • checkmark Sauna
Zoek advies!