Lonneker Staete Appartementen

Midden in het gezellige centrum van het aan Enschede grenzende Lonneker staan acht luxe appartementen. Deze appartementen zijn voorzien van alle comfort en tijdelijk(weekend of midweek) of voor een langere periode te huur.

De Lonneker Staete Appartementen vormen een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van Enschede. Slechts een paar minuten van het centrum van Enschede, maar ook dichtbij Oldenzaal, Almelo en Hengelo.

Het zal je aan niets ontbreken in de luxueus en smaakvol ingerichte appartementen. In de complete en modern uitgeruste keuken maak je een heerlijke maaltijd die je kunt afsluiten met een lekker kopje espresso of cappuccino uit je eigen Nespresso apparaat.

Geniet van het digitale televisieaanbod op de grote flat screen of maak gebruik van het supersnelle draadloze internet. Lekker een glaasje drinken op je eigen terras/balkon kan natuurlijk ook. Je hebt de beschikking over een eigen afgesloten parkeerruimte en er zijn speciale afsluitbare bergruimtes beschikbaar voor fietsen of bijvoorbeeld je golfuitrusting.

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Rolstoeltoegankelijk