Chalets / Landgoed Springendalsebeek

Lippertsweg 5, 7662 PC Hezingen - Boek nu

Een meanderende beek met kristalhelder water klatert langs de Chalets op het landgoed Springendalse Beek. Het watertje ontspringt uit de bronnen, die gelegen zijn in het nabij gelegen natuurgebied “Het Springendal”. Het landgoed heeft twee ruime Chalets in het landschap staan die uw rust en privacy waarborgen. Wij heten u van harte welkom op ons gastvrije landgoed.

Rust en ruimte is ons motto en dat maken we op ons landgoed Springendalse Beek ook waar. Twente, één van de twintig nieuwe landschappen in Nederland. De Chalets aangelegd in 2009 liggen aan een meanderende bronbeek op loopafstand van het natuurgebied het Springendal. De chalets zijn gelegen aan het wandel- en fiets netwerk. Vele tevreden gasten gingen u voor. Laat u verrassen op de website.

Het is een prachtige uitvalsbasis om te genieten van het Twentse coulisselandschap, de glooiende velden in het heuvelachtige decor vlak over de grens in Duitsland. En vergeet niet een gezellig uitstapje naar het Kunst stadje Ootmarsum, waar op zondag alle galerieën en boetiekjes open zijn. Na al dat funshoppen neerstrijken op één van de gezellige terrasjes die Ootmarsum rijk is.

Contactgegevens

Chalets / Landgoed Springendalsebeek

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Aan het water
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
  • checkmark Oven
Toegankelijkheid
  • checkmark Bruikbaar toilet
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!