Vakantiepark en paardensportcentrum De Lourenshoeve

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat u deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

Vakantiepark De Lourenshoeve is een rustig en kleinschalig vakantiepark gelegen in het fraaie groene landschap van Twente, op de grens met Salland nabij het authentieke brinkdorp Den Ham.

De ligging van het park is niet alleen mooi, maar ook bijzonder gunstig. Zo kunt u bijvoorbeeld wandel- en fietstochten maken door het sfeervolle landschap, historische dorpjes bekijken en diverse nabij gelegen attracties en bezienswaardigheden bezoeken.

Door de kleinschalige opzet van het park zullen met name rust-, wandel- en fietsliefhebbers zich op De Lourenshoeve thuis voelen. Het park staat garant voor een heerlijk en ontspannen verblijf. Bij Vakantiepark de Lourenshoeve vindt u nostalgische vakantieboerderijtjes en groepsaccommodaties. Ook is er een camping met plaats voor 15 tenten/caravans.

Dankzij de aanwezigheid van een moderne manage, waar u uw eigen paard kunt stallen en paardrijlessen kunt volgen, zullen ook paardenliefhebbers zich uitstekend vermaken.

Vrijstaande vakantieboerderij voor 6 personen

De comfortabele nostalgische vakantieboerderijen zijn vrijstaand gelegen, beschikken over een royale tuin, zijn voorzien van tv, tuinmeubilair, centrale verwarming en hebben openslaande deuren naar het terras. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de boerderij.

Camping

De gezellige camping De Lourenshoeve is gelegen in het Overijsselse plaatsje Den Ham dichtbij de bosrijke omgeving van Ommen en Nijverdal. Wij bieden u plaats voor 15 caravans / tenten met uitzicht over de weilanden aan de rand van het Zandstuwebos.

Groepsaccommodatie 12 personen

Sfeervolle ingerichte gezelschapsruimte met tv en radio, cd, keuken met combimagnetron, vaatwasser, vier pits gasfornuis en koelkast. - * Twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden - * Twee slaapkamers met twee stapelbedden - * Op elke slaapkamer eigen douche en toilet - * Luxe bad (optioneel)

Groepsaccommodatie 20 personen

Sfeervolle ingerichte gezelschapsruimte met tv en radio, cd, ruime keuken met combimagnetron, vaatwasser, vier pits gasfornuis,koelkast en diepvries. - * Een slaapkamer met drie stapel bedden - * Een slaapkamer met twee boxspring bedden - * Drie slaapkamers met twee stapelbedden - * Op elke slaapkamer eigen douche en toilet

Groepsaccommodatie 32 personen

Sfeervolle ingerichte gezelschapsruimte met tv en radio, cd, twee keukens met combimagnetron, vaatwasser, vier pits gasfornuis, koelkast en diepvries - * Twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden - * Vrij slaapkamers met twee stapel bedden - * Een slaapkamer met drie stapel bedden - * Een slaapkamer met twee boxspring bedden - * Op elke slaapkamer eigen douche en toilet

Paardensportcentrum

Manege de Lourenshoeve is een modern en sfeervol paardensportcentrum en de perfecte locatie voor iedere paardenvriend of vriendin. De manege heeft zich in enkele jaren opgewerkt naar een 4 sterren accommodatie, volgens de normen van de FNRS (federatie van Nederlandse Rijscholen). Daarmee voldoet de Lourenshoeve aan alle eisen die de moderne paardensportliefhebber zich kan wensen. De accommodatie bevindt zich bovendien in een bosrijke omgeving waardoor u direct diverse buitenritten kunt maken. Manege de Lourenshoeve heeft alle denkbare activiteiten "in Huis". Onder begeleiding van gediplomeerde en professionele instructeurs kunt u hier op elk niveau paardrijden. De gehele week worden er op het paardensportcentrum paardrijlessen gegeven. Ook bent u op het bedrijf van harte welkom met uw eigen paard.

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Sportief
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Facilteiten
  • checkmark (Indoor) speeltuin
Voorzieningen
  • checkmark (Indoor) speeltuin
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!