Bed & Breakfast De Stadsboerderij

Bed & Breakfast de Stadsboerderij in het centrum van Enschede bevindt zich in een monumentale oude stadsboerderij uit 1888. Als je binnenkomt ervaar je de authentieke, karaktervolle sfeer van de boerderij met zijn vele hoge ramen.

De B&B kamer bevindt zich op de begane grond en is uitgerust met een comfortabel boxspring bed waarop je heerlijk slaapt na een heerlijk dagje winkelen of een fietstocht in de omgeving. De priv├ę badkamer bevindt zich tegenover de kamer. De boerderij wordt omgeven door een mooie tuin waar je bij mooi weer heerlijk kunt ontbijten.

Aan de voorkant van het huis bevindt zich de 'rode' kamer, deze is exclusief voor de B&B gasten. Hier kun je, met uitzicht op de tuin, genieten van een heerlijk ontbijt. Er wordt elke dag gezorgd voor een lekker en gezond ontbijt. De producten hiervoor zijn zoveel mogelijk biologisch en van lokale ondernemers.

De combinatie van de rust van de boerderij en de dynamiek van het stadscentrum op loopafstand (5 min.) maken van een verblijf in deze B&B een unieke belevenis.