Bed & Breakfast De Kuyp

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Een rustig gelegen tweepersoons bed & breakfast vlakbij het stadscentrum én het buitengebied ten noorden van Enschede.

De Oude Markt, het Centraal Station, het Wilminktheater/Muziekcentrum, cultuurwijk Roombeek, het Abraham Ledeboerpark, Revalidatiecentrum Het Roessingh, Universiteit Twente en het buitengebied (Hof Espelo, de nieuwe natuur op het oude vliegveld) - alles is binnen 10 minuten te bereiken.

​​Faciliteiten De B&B bevat vloerverwarming, een keuken, een zit-/slaapkamer met tweepersoonsbed, interactieve tv, een badkamer met douche, toilet en sauna. Ook is er een schuifpui met terrasje. Gratis WiFi. Gratis parkeren.

Prijzen Incl. ontbijt (warm geserveerd in het B&B), bedlinnen, handdoeken en toeristenbelasting: 2 personen:€ 75,- per nacht (1 tot 4 nachten) € 65,- per nacht (5 tot 7 nachten) 1 persoon:€ 70,- per nacht (1 tot 4 nachten) € 60,- per nacht (5 tot 7 nachten) 8 nachten of meer, of bij self catering: tarieven op aanvraag Gebruik sauna: € 10,- per dag

Contactgegevens

voorzieningen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!