Bed & Breakfast Mieke

Kafmolenhoek 37, 7546KW Enschede

Bed & Breakfast Mieke is gelegen in Zuid-Enschede, nabij het prachtige natuurgebied het Rutbeek. Daarnaast is er ook een goede verbinding naar de binnenstad.

Aan de rand van Enschede in de zuidelijke wijk Helmerhoek is deze nieuwe Bed& Breakfast gevestigd, waarin je een geheel zelfstandige ruimte, bestaande uit slaapkamer met TV en ontbijtgelegenheid, kastruimte en eigen badcel met bad, douche en toilet ter beschikking heeft. De B & B heeft een eigen ingang.

Eveneens kunt u gebruik maken van onze zonnige tuin, waarin u ook een plek heeft om te relaxen. De ruime tuin is geheel inkijkvrij, heeft de beschikking over een vijver, een tuinset bestaande uit tafel en 6 stoelen, alsmede een zonnewering waaronder het bij erg warmweer goed toeven is. Onze Bed & Breakfast is rustig gelegen aan de rand van de wijk "Helmerhoek" en in de onmiddellijke nabijheid van een prachtig natuur- en wandelgebied en het Recreatiepark Het Rutbeek.

Op korte loopafstand bevind zich de buslijn voor vervoer naar de binnenstad van Enschede, van waaruit u natuurlijk de aaneengesloten winkelstad, uitgaans- en cultuurcentra kunt bezoeken, maar ook kunt uitwaaieren over geheel Twente.

Dat kan echter ook zonder bus, want u heeft vrijelijk de beschikking over een dames- en herenfiets.

Wij zullen ervoor zorgdragen dat u de beschikking krijgt over beschrijvingen van fietsroutes en highlights van zowel Enschede als ook Twente in zijn geheel.

Onze prijs: € 65 per overnachting inclusief een uitgebreid ontbijt!

Contactgegevens

Bed & Breakfast Mieke

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!