B&B Paoldiekie Ommen

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het Paoldiekie ontleent haar naam aan een belangrijk dijkje met een loodrechte wand van houten palen dat vroeger de achterliggende tuinen moest beschermen tegen het water

Genieten is van alle tijden en elk jaargetijde laat Ommen, gelegen aan de oevers van de Vecht, zich van haar mooiste kant zien. Ommen ligt in de kern van het Vechtdal, verscholen in een prachtig landschap en gekenmerkt door veel groen en water. Ons B&B ligt in het centrum van Ommen, een toeristische trekpleister met gezellige winkelstraatjes. Op korte loopafstand bevinden zich vele eetgelegenheden, gezellige terrasjes, winkels en de weekmarkt (dinsdag). Het VVV-kantoor, fietsverhuurbedrijven, boot- en kanoverhuur vindt u ook op loopafstand.

In de mooie omgeving van Ommen vindt u veel fiets- en wandelroutes, maar ook een 18 holes golfbaan en Pitch&Putt-banen. Op de Vecht kunt u zomers een boottocht maken.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!