Lucy in the Sky

Lucy in the Sky is een uniek project in Deventer waarbij beeldende kunst en architectuur innig bij elkaar komen.

Uitzonderlijke sky-loftresidencies die zich onderscheiden als een kunstwerk. Niet overweldigend in grootte, eerder compact en met een menselijke maat, maar vooral aantrekkelijk en uitnodigend om je juist in zo’n verblijf terug te willen trekken. Met een verblijf in een Lucy ben je werkelijk Unplugged, zonder dat je het contact met het gebied verliest. Lucy biedt je het standpunt om de omgeving op een onalledaagse manier te ervaren. Als Urban Retreat maakt de aard van een Lucy dat je de omliggende stad, met de ruimte van de haven, als een landschap kunt ervaren. De fysieke ervaring van afzondering, terwijl je juist zo omgeven bent door een stedelijk werkgebied, maakt dat je kunt spreken The Great Urban Outdoors.

Met een verblijf in een Lucy ben je werkelijk Unplugged, zonder dat je het contact met het gebied verliest. Lucy biedt je het standpunt om de omgeving op een onalledaagse manier te ervaren. Als Urban Retreat maakt de aard van een Lucy dat je de omliggende stad, met de ruimte van de haven, als een landschap kunt ervaren. De fysieke ervaring van afzondering, terwijl je juist zo omgeven bent door een stedelijk werkgebied, maakt dat je kunt spreken The Great Urban Outdoors.

De Cube en de GLXY zijn bijzondere hotelkamers aan de kade van het Havenkwartier. Een dynamisch gebied waar kunstenaars, ontwerpers, horeca en het havenbedrijf aan het werk zijn. Te midden van dit gebied verblijf je in een kunstwerk, een architectonisch hoogstandje, een oase van rust…

De ontwerpers kunstenaar Rob Sweere en MuldersvandenBerk Architecten maken van de vultrechter, die jarenlang een essentiële schakel was in de overslag van goederen en na het stilvallen van die bedrijvigheid door oxidatie langzaam wegkwijnde, een nieuw en sprankelend beeldmerk voor het Havenkwartier. Cube en GLXY bieden beide ruimte voor 2 personen die een uniek uitzicht hebben op het Havenkwartier.

Een overnachting wordt extra spannend gemaakt door de bijzondere entree. Onconventioneel en avontuurlijk… Kortom de kamers zijn geschikt voor mensen met een lage bodymass index, een zekere mate van lenigheid, avontuurlijk zijn ingesteld en bagage vervoeren die ook bij Ryan Air door de scanner komt. Vragen? Bel gerust of stuur een mail naar info@elucy.nl.

De kamers zijn voorzien van:

2-persoonsbed tafel en 2 stoelen douche kitchenette toilet en spectaculair buitenzitje

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water

Faciliteiten bed & breakfast

  • Parkeerplaats aanwezig

Wifi

  • Gratis Wifi

Voorzieningen B&B kamer

  • Eigen badkamer
  • Keuken
  • Koffie/Thee faciliteiten