Erve 'n Pier

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Erve ’n Pier is prachtig gelegen aan de voet van de oostkant van het nationale park “De Sallandse Heuvelrug” (Holterberg) .

Onze boerderij ligt aan de rand van Holten en Rijssen in het buurtschap de lichtenberg. Vanaf de snelweg A1 gemakkelijk bereikbaar.Op onze locatie kunnen wij u verschillende vormen van verblijfsrecreatie aanbieden.Het is tevens uw ideale startpunt voor uw tochten.

In de voormalige vrijstaande boerderij zijn twee gezellige moderne functionele appartementen gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien. Elk appartement bied 2 slaapplaatsen met mogelijkheid om bijzetbedden in de woonkamer te zetten. Kijkend uit het raam of zittend voor uw boerderij ziet u aan de horizon de contouren van Rijssen. U geniet van prachtige luchten en een vrij uitzicht over de landerijen die doortrokken zijn van wandelpaden.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!