Landgoed Nieuw Kagelink

Markveldseweg 8a, 7478PN Diepenheim

Op Nieuw Kagelink logeer je op het landgoed. Geniet 's avonds van de rust en stilte van Markvelde, nabij Diepenheim, en wordt de andere morgen wakker met de natuur van dit unieke stukje Twente.

Logeren op een modern landgoed gebouwd in 2006. De mooi ingerichte en van alle gemakken voorziene tweepersoons kamer, met tv, draadloos internet en een prachtig uitzicht over de landerijen, leent zich uitstekend voor een of meerdere overnachtingen. Je kunt tevens je eigen kopje koffie/thee zetten. De kamer beschikt over een eigen entree, eigen tuin, en eigen badkamer met whirlpool, douche en toilet. Twee fietsen staan voor je klaar om een mooie fietstocht te maken in de omgeving. Er wordt gezorgd voor een luxe ontbijt.

In de directe nabijheid van Landgoed Nieuw Kagelink bevinden zich een tweetal prima restaurants, het Oranjemuseum Nieuwe Haghuis en de 18 holes Pitch & Putt Twente.

Tarieven

€ 90,00 per nacht, incl. ontbijt en excl. toeristenbelasting. Alle seizoenen zijn hier even mooi. Voor een verblijf langer dan vier dagen krijg je over de totale prijs een korting van 10%.

Contactgegevens

Landgoed Nieuw Kagelink

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Toegankelijkheid
  • checkmark Hoog-laag bed aanwezig
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.
Zoek advies!