Bed & Breakfast De Lariks

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bed & breakfast De Lariks vind je in een vrijstaand huis met grote tuin en diverse terrassen, gelegen aan meerdere fiets- en wandelroutes. Het landelijke erf ligt tussen de dorpen Usselo en Boekelo, vlakbij Enschede.

In de Lariks kun je heerlijk slapen en ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt met verse eitjes van eigen kip, jam van eigen kiwi's, warme broodjes, vruchtensap, fruit, koffie & thee en een prachtig uitzicht over de natuur van Usselo. De omgeving biedt vele wandel- en fietsmogelijkheden. De natuur rondom Usselo, Boekelo en Enschede is zeer fraai en in Boekelo tref je een knooppunt van diverse routes.

De vrijstaande woning aan de Broekmaatweg beschikt over twee gastenkamers op de bovenverdieping, waarvan één kamer met een tweepersoonsbed (en een groot dakterras) en een kamer met een eenpersoonsbed. De keurige badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Je hebt de mogelijkheid (op donderdagen) te reserveren in huiskamerrestaurant De Lariks, waar je kunt genieten van de culinaire talenten van de gastheer en gastvrouw. Bij goed weer wordt er geserveerd op het sfeervolle, overdekte terras.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!