Villa de Pilla

Villa de Pilla, een cultureel Bed & Breakfast, waar elke kamer een kunstwerk op zich is. Op nog geen twee minuten afstand van het station, in het centrum van Enschede en verscholen achter een grote voortuin ligt Villa de Pilla.

Villa de Pilla is gehuisvest in een sfeervol 18de eeuws pand met prachtige oorspronkelijke details. Verder beschikt Villa de Pilla over een diepe achtertuin die de landelijke uitstraling van de Bed & Breakfast verstrekt.

Bewoners van Villa de Pilla zijn kunstenaars Karen O’Hare en Lidewij van Rijsen. Zij kunnen je alle ins en outs vertellen over bijzondere culturele activiteiten in Enschede en omgeving. Samen met hun 2 honden en 1 kat wonen zij in Villa de Pilla.

De gastenkamers zijn gelegen op de begane grond en de eerste verdieping. Alle kamers zijn onder handen genomen door kunstenaars waardoor elke kamer een geheel eigen sfeer uitstraalt. Verder zijn de kamers speciaal voor gasten ingericht waardoor gasten een eigen ruimte hebben terwijl ze toch thuis zijn bij Villa de Pilla.

Kamers

Villa de Pilla beschikt over 14 bedden. Geen van de kamers beschikt over eigen douche/toilet. De 6 persoonskamer is ingericht als een open kamer, hier kan men individueel op reserveren (net als in een jeugdherberg). De prijzen zijn inclusief luxe ontbijt en beddengoed en handoeken.