B&B Beuningen

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Rust en onthaasting met energiehealings. Bed & Breakfast Beuningen ligt in de Mekkelhorst, een fraai gelegen buurtschap in de gemeente Losser. Denekamp, het Lutterzand en Oldenzaal liggen op korte afstand.

De voormalige inpandige potstal van de boerderij is omgetoverd tot Bed & Breakfast. Naast twee ruime slaapkamers en een badkamer, beschikt de accommodatie over een gezellige lounge met grote openslaande glazen deuren.

De wandelaar en de fietser, maar ook de ruiter kan hier zijn hart ophalen. Voor een eigen paard is stalruimte op het erf aanwezig. De accommodatie ligt aan het fietsroutenetwerk en in het buitengebied zijn tal van wandel- en fietsroutes uitgezet. Er is zelfs een langlaufroute in het weiland uitgezet. Op het erf is een Rustpunt voor fietsers en wandelaars ingericht. En mocht u nog niet voldoende uitgerust zijn, kunt u deelnemen aan een van de healings die de bewoners organiseren.

Aantal kamers: 2

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!