B&B Bij Bakx

44 Koppelsbrink, 7622CW Borne - Reserveer nu

Logeren in het hart van Borne. De Bed & Breakfast van Floor Bakx staat in het historische deel van Borne. Ontbijten in de woonkeuken met open haard of in de hoge kas met uitzicht op de grote tuin. Ingericht met veel kunst en design.

Het huis uit 1903 is een gemeentemonument en deel van het beschermde dorpsgezicht. Door een aanbouw in de oorspronkelijke stijl kwam er ruimte voor een gastenkamer met badkamer en eigen ingang.

De inrichting is een combinatie van antiek, design en vintage met allerlei grappige details en voorwerpen. Aan de muur hangt veel kunst. Ook herinneringen aan het jarenlange verblijf van de eigenaren in Nepal en Ghana dragen bij aan de zeer persoonlijke inrichting.

Een hoge Victoriaanse kas geeft de achtergevel een unieke uitstraling. De grote, beschutte tuin heeft fruitbomen, een bloementuin, een groot grasveld en een zwembad. Op het zonnige terras biedt een mooie leiplataan de gewenste schaduw. In de omgeving vindt u veel wandel- en fietsroutes, een gevarieerd aanbod van restaurants en een aantrekkelijk winkelaanbod met een aantal exclusieve winkels.

Aantal kamers: 1

Contactgegevens

B&B Bij Bakx

Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!