Gasterij de Tuinen

Raadhuisstraat 13, 7478 AG Diepenheim

Laat je verwennen in het kleinste hotel van Twente, pal gelegen aan de Tuinen van Diepenheim. De locatie is ook zeer geschikt voor vergaderingen en voor kleine feestjes tot 50 personen.

Je overnacht in een sfeervolle kamer voorzien van alle gemakken. Onze kamers zijn uitgerust met televisie, wifi, moderen badkamer met douche, toilet en wastafel. De prijs van de overnachting is inclusief uitgebreid streekontbijt met verse producten uit onze moestuin, eitjes van onze kippen en van juni tot en met oktober dagverse aardbeien uit onze eigen kwekerij. We houden rekening met je eventuele speciale, dan wel dieet wensen.

Ben je op zoek naar een sfeervolle vergaderlocatie dan ben je ook bij ons aan het juiste adres! Je kunt je vergadering uitbreiden met een overheerlijke lunch, welke op maat voor je wordt samengesteld. Uiteraard kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Onze Gasterij is uitermate geschikt voor kleine gezellige feestjes tot 50 personen. Bij mooi weer kun je ook heerlijk buiten genieten. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Ieder feestje wordt bij ons tot in de puntjes geregeld en op maat naar je wensen ingevuld. Zo kun je van een eenvoudig feestje je arrangement uitbreiden met een royale koffietafel, lunch, high tea, barbecue of een overheerlijk buffet. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Gasterij de Tuinen

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
Faciliteiten
  • checkmark Terras
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Voorzieningen kamer
  • checkmark Terras
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.
Zoek advies!