Gastenboerderij De Ziel

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

‘De Ziel’ ligt op landgoed Westerflier. Op een korte afstand vindt u ook museumboerderij ‘Erve Brooks’, watermolen ‘Den Haller’ en de tuinen en rododendrons van kasteel Warmelo. En iets verderop ligt het ‘ landgoed Twickel’ in Delden.

Rust en Cultuur

Het stadje Diepenheim ligt op minder dan drie kilometer van de gastenboerderij en heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een walhalla voor kunst- en cultuur liefhebbers.

De karakteristieke boerenschuur is geheel verbouwd en bevat nu vier sfeervolle kamers. Er is zelfs een kamer met een bedstee. In de andere kamers zijn veel oorspronkelijke elementen bewaard gebleven. Alle kamers zijn ingericht met een comfortabel bed, een zitje, antieke kast, theetafel en een eigen badkamer.

In de sfeervolle gemeenschappelijke verblijfsruimte, met prachtig uitzicht over de landerijen, wordt aan de grote tafel het ontbijt gereserveerd. U kunt in de gezellige zitjes 's avonds lezen, praten of een spelletje spelen. De gehele accommodatie is gelijkvloers en rolstoelvriendelijk. De accommodatie is ook geschikt voor groepen tot maximaal 12 personen. U kunt dan gebruik maken van de volledig ingerichte keuken.

Aantal kamers: 4

Contactgegevens

Geschreven over deze locatie
Zoek advies!