De Bed & Breakfasts in Deventer zijn vaak net als de stad zelf: karakteristiek en sfeervol. Deventer is een van de oudste steden van Nederland en heeft een rijke historie als een van de Hanzesteden. Die geschiedenis voel je overal: de eeuwenoude panden, de rijk versierde gevels en straatjes met kasseien brengen je terug naar die tijd. Het mooie aan Deventer is de combinatie met het heden. Want Deventer leeft! Ieder jaar zijn hier bijzondere evenementen en unieke festivals, zoals het Dickens Festijn en de boekenmarkt. Met een overnachting in een van de mooie Bed & Breakfasts in de stad maak je jouw weekendje Deventer een belevenis die je niet snel zult vergeten.

Deze locaties in de buurt vind je misschien ook interessant.

Waar ga jij slapen?

Een bijzondere Bed & Breakfast is het Van Marlehuis. Een unieke plek in het hart van de stad, vlabkij de Lebuïnuskerk. 's Morgens loop je vanaf hier zo naar de bakker voor de lekkerste Deventer koek. Wil je graag een royaal appartement, dan is Relax en Geniet een aanrader. Hier overnacht je in een sfeervolle oude woning in een aangenaam rustige straat. Een overzicht van alle Bed & Breakfasts in de stad vind je hier.

Een Bed & Breakfast aan de IJssel

Deventer ligt aan de IJssel, de rivier die in vroeger tijden de Hanzesteden met elkaar verbond. Vanuit Bed & Breakfast De Ankerplaats, gelegen in het historische Noorderbergkwartier in het centrum, ben je zo bij het water voor een heerlijke wandeling langs de oever. Of neem het pontje naar de overkant van de IJssel naar Boutique Bed & Breakfast De Worp. Hier overnacht je in een authentieke unieke stadsvilla geheel in stijl van de jaren '20. Vergeet niet te genieten van het mooie uitzicht op het park en het stadsfront van Deventer!