Op zoek naar een B&B met hond? Een nachtje of weekendje weg is altijd leuk, maar nog leuker als je trouwe viervoeter ook mee kan. Niet iedere B&B in Overijssel staat huisdieren toe, maar wij hebben voor jou een aantal fijne B&B’s op een rijtje gezet met prettige bijkomstigheden zoals een mooie omgeving waar jij én je beestje helemaal vrolijk van worden!

Overijssel verrijkt je

Leuke Bed and Breakfast met hond

Het verschilt per hond, maar niet alle honden kunnen even goed tegen een autorit. Laat je autorit daarom niet te lang duren. Een B&B in Overijssel is dan een hele geschikte verblijfplaats voor een nachtje of weekendje weg met je viervoeter. Na een dag wandelen of fietsen in een van de prachtige natuurgebieden van Overijssel, kan je ultiem relaxen in een leuke Bed & Breakfast!

Erve Kleef is een verbouwde boerderij uit 1919. De boerderij is daarna meerdere malen gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. De B&B waar honden toegelaten zijn, beschikt over een prachtig erf met inheemse planten en bomen en een moestuin. Je verblijft in het Twentse landschap, maar je bent toch dichtbij de stad. Het voormalige voorhuis is verbouwd tot een gastenverblijf voor maximaal zes personen, aan de zuidzijde is een verblijf voor twee personen en de nieuwste aanwinst is Wil’s Paradise: een apart huisje voor twee personen. Huisdieren zijn welkom in overleg.

Een andere leuke Bed and Breakfast met hond is Buitenplaats De Luwte. Het is een sfeervolle verblijfsrecreatie direct aan de Vecht. De historische binnenstad van Zwolle ligt op 10 minuten rijden en het prachtige fiets- en wandelgebied van het Vechtdal ligt om de hoek. De B&B is gevestigd in een paviljoen, hier kan je genieten van het ontbijt, maar ook een drankje drinken op het zonnige terras en dineren. De vier luxe tweepersoonskamers van deze Bed & Breakfast met hond beschikken over eigen sanitair (douche, wastafel, toilet), boxspringbedden en een flatscreen TV.

Gezellig overnachten met hond

De hond staat bekend als de oudste en beste vriend van de mens. Zelfs al ga jij alleen op stap, een hond zorgt ervoor dat je altijd iemand om je heen hebt. Zo hoef jij je tijdens je nachtje of weekendje weg helemaal niet eenzaam te voelen.

Bij B&B De Vlinder in Hardenberg heb je veel privacy in je ruime appartement tijdens je overnachting met hond. Het appartement is voorzien van een eigen badkamer, toilet, woonkamer en slaapkamer. Je voelt je er snel op je gemak door de huiselijke inrichting. De B&B heeft een prachtige tuin waar jouw snuiter op z’n gemakje rond kan lopen. Daarnaast liggen er in de omgeving veel wandel- en fietsroutes.

De Paasloërhof
De Paasloërhof

In het groene heggen- en houtwallen landschap van Paasloo in de Kop van Overijssel, grenzend aan Nationaal Park Weerribben-Wieden, ligt De Paasloërhof. Hier zijn gastvrijheid, privacy en rust gegarandeerd. In de woonboerderij leidt de ruime hal naar drie comfortabele slaapkamers met badkamer. De Achterkamer is rolstoelvriendelijk en heeft een grote badkamer met inloopdouche. De badkamers in de andere kamers hebben een bad en aparte douche. In de gezellige eetkamer wordt 's morgens het ontbijt geserveerd. Huisdieren zijn alleen na telefonisch overleg mogelijk.

Of boek een nachtje bij Bigstee Bed and Breakfast. Bigstee is een vrijliggend gastenverblijf op een groen, zelfvoorzienend erf aan de rand van het dorp Lettele. Rust, privacy en lekker (biologisch) eten zijn een garantie. In je gastenverblijf beschik je over een ruime slaapkamer met comfortabele eet- en zitkamer. De ruimtes zijn functioneel ingericht en schoon.

Luxe B&B met hond

Dat je met een hond weggaat, hoeft niet te betekenen dat je niet kan genieten van luxe. Luxe is voor iedereen anders, maar vaak is het de mogelijkheid om dingen te hebben die niet noodzakelijk zijn. Bij een B&B kan dat een mooi interieur zijn of veel faciliteiten op je kamer. Herberg de Klomp en B&B ‘t Höfke zijn voorzien van veel luxe!

Het groene Landgoed Vilsteren
Het groene Landgoed Vilsteren

Herberg de Klomp staat voor culinair genieten, sfeervol overnachten en persoonlijke aandacht. De luxe B&B met hond heeft een prachtige ligging op Landgoed Vilsteren. De bosrijke omgeving is ideaal voor een fijne wandeling of fietstocht door de natuur, maar ook steden als Ommen, Dalfsen, Hardenberg en Zwolle zijn vlakbij. Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Boek een losse kamer of profiteer van een van de leuke arrangementen zoals het fiets- en wandelarrangement of het culinaire arrangement!

Op 5 minuten loopafstand van het leuke stadscentrum van Ootmarsum vind je B&B ‘t Höfke. Je verblijft in een vrijstaand appartement waar je er echt even tussenuit bent. Het ruime appartement is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien: een heerlijk luxe 2 persoons bed met boxspring matrassen, een muzieksysteem met platenspeler, TV, koelkast, een ruime douche en toilet. Ook kan je gebruik maken van de diverse terrassen met tuinmeubilair. Er is genoeg ruimte, dus honden zijn van harte welkom!

B&B’s met grote tuin

Als je even ertussenuit gaat samen met je hond, is het wel fijn dat hij een beetje ruimte heeft om zich te kunnen bewegen. Een B&B met een grote tuin is daarom ideaal voor een hond. Hier kan hij even zijn energie kwijt, even snuffelen en een beetje frisse lucht krijgen.

Erfgoed Bossem
Erfgoed Bossem

Net buiten Lattrop ligt Erfgoed Bossem, een Saksische boerderij met een Twentse familiegeschiedenis. Het Erfgoed heeft een speciale bedrijfsvoering waarbij er zoveel mogelijk gefocust wordt op de natuurlijke kringloop. In de oorspronkelijke Saksische boerderij kun je logeren in een rustige kamer of luxe suite. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau. Kies voor de sfeervolle ingerichte lodgetent vlakbij de koeien en de meanderende beek, met eigen houten badtobbe! Of de unieke Sterrenkubus waarin je kan genieten van de sterrenhemel.

Erve Bruggert is de ideale locatie voor een korte of lange vakantie. Het hotel is gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo. Hotel en B&B Erve Bruggert beschikt over 18 landelijke comfortabele hotelkamers, welke zijn voorzien van boxspringbedden, TV, ruime douche met toilet, koffie en theefaciliteiten, vloerverwarming, gezellig zitje en gratis draadloos internet. Daarnaast zijn ook lodges en vakantiewoningen te boeken.