Heb je zin in een ontspannen weekendje weg? Dan is een Bed & Breakfast in Overijssel of Twente altijd een goed idee. Nog lekkerder wordt het als je ook nog een jacuzzi tot je beschikking hebt, waar je na een lange wandeling of dagje stad heerlijk in kunt onderdompelen. Geniet van het warme water terwijl de stralen je lijf masseren. Dat is het ultieme relaxte gevoel waar je helemaal van opknapt.

Kies jouw Bed & Breakfast met jacuzzi

In het hart van Twente vind je de Hamhorst, een stoer landhuis in Finse stijl. Vanuit je jacuzzi hoor je hier alleen het fluiten van vogels en het ruisen van bomen. Bij Erve 't Hacht in Hardenberg krijg je naast een betoverd uitzicht over licht glooiende landerijen en het eeuwenoude Engelandsche Bos, een karakteristiek ingerichte kamer. En natuurlijk kun je ook hier lekker bubbelen! Houd je van luxe en comfort? Dan is de Oeverhorst in Dalfsen, met een privé wellnesstuin, echt iets voor jou. Midden in Nationaal Park de Weerribben-Wieden ligt B&B De Weerribben. Vanaf hier stap je zo in de kano voor een adembenemend tochtje over het water. En na afloop staat de hottub voor je klaar! Een overzicht alle Bed & Breakfasts met Jacuzzi vind je hier.

Nog meer ontspanning

Vanuit je Bed & Breakfast kun je de meeste mooie, relaxte uitstapjes maken. Denk aan ronddwalen door de knusse Hanzesteden zoals Zwolle, Kampen en Deventer of fietsen door het Twentse coulisselandschap. Neem ook je wandelschoenen mee! Want tijdens een wandeling op de Sallandse Heuvelrug geniet van bos en heide (het is zelfs één van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa!). Of ga naar Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit laagveenmoerasgebied heeft met haar plassen, meren, slootjes en mysterieus ogende moerasbossen weer een heel ander karakter. En natuurlijk mag je Giethoorn niet missen, ons eigen Venetië van het Noorden!