Ommen staat bekend als een toeristische trekpleister in het Vechtdal. Veel mensen brengen een bezoek aan de stad om nabij de Vecht te wandelen. Maar naast het wandelen en gezellig iets te drinken op één van de terrassen, is er nog veel meer te doen en te zien. Doe dit in alle rust met een kleinschalige B&B als startpunt. Deze leukste B&B's in Ommen staan voor jou hieronder.

Er is enorm veel te zien en te doen in Ommen

Dat Ommen een enorm leuke stad is om te genieten van een welverdiende vakantie, is niet zo gek. Beleving staat centraal in de regio, zodat een avontuurlijke reiziger en een vakantieganger die toe is aan rust en ontspanning beide helemaal op de juiste plek zitten. Wil je graag weten wat er zoal te zien en te doen is in het altijd gezellige Ommen? Kies er bijvoorbeeld voor om zeker een keer een bezoek te brengen aan het Reinier Paping standbeeld, het Streekmuseum Ommen, Windkorenmolen "De Konijnenbelt", het Nationaal Tinnen Figurenmuseum, de Brigittakerk en de Gallery Tom Lucassen.

Geniet van de nodige rust en ruimte door te overnachten in een Bed en Breakfast omgeving Ommen

Een dag dingen zien en doen kost natuurlijk veel energie en de kans is groot dat je een hele dag op pad bent. Daarom is het een goed idee om je verblijf te boeken in een B&B Ommen. Hierdoor kom je heerlijk tot rust na een lange en actieve dag en je bent ook nog eens vele malen relaxter wakker aan het worden in de ochtend. De dag begin je vol energie door van een goed verzorgd ontbijt te genieten in je eigen Bed and Breakfast Ommen.

Je ontdekt een oude stad met een erg rijke historie

Boek je een verblijf in de Bed en Breakfast omgeving Ommen? Dan ben je op steenworp afstand van alle leuke highlights. Je ontdekt de erg rijke historie van de stad en de stad bruist van het leven. Wist je bijvoorbeeld dat de stad in het jaar 1248 al de stadsrechten kreeg? Je slentert door de gezellige en oude straten en je maakt de mooiste foto's van de prachtige architectuur van de stad.

Goed te combineren met een bezoek aan het Reestdal en de Lemelerberg

Een B&B zorgt voor een gezellige en knusse sfeer. De kans is dan ook erg groot dat je graag een bezoek aan de stad Ommen wilt combineren met een bezoek aan de natuur. Een bezoek aan de stad Omen is erg goed te combineren met een bezoek aan het Reestdal en de Lemelerberg. Ideaal voor een leuke fietstocht of een wandeling. De parken zijn het hele jaar door erg makkelijk om te bezoeken en een leuk uitje voor zowel jong als voor oud. Kies je er binnenkort ook voor om een keer een bezoek te brengen aan Ommen met je partner, met vrienden of met de hele familie?.