Laat de drukte van alledag even achter je en boek een weekendje in een Bed & Breakfast in Ootmarsum! In dit authentieke middeleeuws plaatsje lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Hier geniet je van oude huizen, lieflijke pleintjes en van kunst. Want Ootmarsum staat ook wel bekend als hét kunststadje van Oost-Holland. Wandel op je gemak door het dorp, haast is hier niet nodig. Het is ook echt een aanrader om vanuit je Bed & Breakfast de streek rond Ootmarsum te gaan verkennen. Het glooiende coulisselandschap zal je blijven verrassen!

Overijssel verrijkt je

Kies jouw Bed & Breakfast

Het centrum van Ootmarsum is een pittoreske plek. Schilderachtig overnachten doe je in Art B&B Ootmarsum, in een historisch pand uit 1870. Houd je van retro chique? Dan is B&B Ootmarsum echt iets voor jou. Ook als je met meer personen naar Ootmarsum komt, kun je genieten van de sfeer van een Bed & Breakfast. De oude boerderij Erve Howerboer telt zeven boerderijkamers, waar je met je vrienden of familie ontspannen bij elkaar kunt zijn.

Op stap in Ootmarsum

Ootmarsum is het hele jaar door een heerlijke plek om te zijn, met de gezellige terrasjes en verschillende galerieën. Extra bijzonder is het dorp tijdens het jaarlijkste Kunst in Ootmarsum, een grote openlucht kunstexpositie in het laatste weekend van augustus. Heel iets andrs, maar zeker ook een aanrader: de Siepelmarkt, ofwel de uienmarkt die drie keer per jaar gehouden wordt. Sla ook vooral natuurgebied Het Springendal niet over. Hier maak je een mooie wandeling over heuvels, door weilanden en langs watervalletjes en beekjes. Tussen de naaldbomen en loofhout kom je gegarandeerd helemaal tot rust!