Wil je een heerlijk weekendje weg, boek dan een Bed & Breakfast in Zwolle. Want in Zwolle krijg je het beste van alle werelden: een levendige historische binnenstad vol cultuur, cafés en restaurants en daaromheen de mooiste natuur met zingende vogels en heerlijk veel groen. Wandel langs de grachten rond de binnenstad, laat je verwonderen in museum De Fundatie en bekijk de Sassenpoort en de Peperbus. Daarna duik je een van de kroegen in of kies je een mooi plekje op een terras. En wat is er vervolgens heerlijker dan je dag in Zwolle afsluiten in een romantische Bed & Breakfast?

Overijssel verrijkt je

Boek jouw Bed & Breakfast

In Zwolle heb je de keuze uit verschillende bed and breakfasts, ieder met hun eigen, karakteristieke sfeer. Midden in het centrum vind je bijvoorbeeld "Onder de Peperbus". Van hieruit ben je in een paar stappen op de Grote Markt en geniet je van een prachtig uitzicht op de Peperbus. B&B Kort Jakje is een schattig pakhuisje in hartje stad. Het hele pand is voor jou en je hebt hier je eigen keuken. Of wat dacht je van slapen op een woonboot? Boat Boutique is absoluut een uniek logeeradres waar je een keer geweest moet zijn.

Landelijke Bed & Breakfast in de omgeving van Zwolle

Voor wie de stad Zwolle wil combineren met de rust van een landelijk gelegen Bed & Breakfast, is er ook een bijzonder aanbod van sfeervolle locaties. Bij Bed & Breakfast 'Op de Kuyerlatten' zit je heerlijk in een boomgaard en ben je met de fiets in 10 minuten in Zwolle. Ook op fietsafstand van de stad ligt 'B&B Het Wijdeland'. Hier logeer je in een prachtige langgevelboerderij met zicht op de weilanden. Of slaap je in de negentiende-eeuwse monumentale Theekoepel. Door stad en land te combineren, geniet je van al het moois dat Overijssel te bieden heeft.