Overijssel verrijkt je

Kamperen en genieten van het buitenleven

’s Ochtends luister je vanuit je tent naar de vogeltjes en geniet je in alle rust van je kopje koffie en krantje. Op de camping / natuurcamping / minicamping kom je heerlijk tot rust. Wanneer je van het echte buitenleven houdt, dan hebben we in Overijssel diverse overnachtingsadressen voor jou als buitenmens. Van tipi-tent tot overnachten in een schaapskooi.

Accommodaties in Overijssel

Ruil je liever de haringen en het gaspitje in voor een comfortabel hotel, een gezellig bed & breakfast of een verblijf op een landgoed? Ook dat kan. Overijssel heeft een groot en divers aanbod aan accommodaties voor weekendjes weg of voor een langere vakantie. Kom heerlijk tot rust of ga op een ontdekkingsreis met het gezin of partner. Bijvoorbeeld op een leuke kindercamping. Maar dat laatste, ook dat kan heel goed in Overijssel.

Romantisch overnachten met je lief, wie wil dat nou niet. Tijd voor elkaar hebben, samen eropuit trekken in een stad of dorp dat je nog niet kent, activiteiten ondernemen en genieten. In Overijssel hebben we de mooiste romantische plekken om te overnachten al dan niet met een sauna of whirlpool.
Je kunt met je partner ook kiezen voor een unieke accommodatie. Overnachten in een sterrenkubus? Slapen in een hooiberg of bij een boer? Wil je eens een pipowagen met hottub ervaren? Doe je liever direct vanuit je lodge of trekkershut een bommetje in het water? Of ga jij liever de boom in en kies je voor een slaapplaats in een boomhut? Niets is te gek in Overijssel! Of ga je naar één van de Hanzesteden en wil je in stijl overnachten? Dat kan! Of je nu op zoek bent naar comfortabel, uniek, mysterieus of originele onderkomen. Bij deze bijzondere Hanze-accommodaties, van een stadsboerderij tot kasteel, overnacht je in Hanzesferen.

Waar ga je overnachten?

Waar zoek jij een overnachtingsplek? In Overijssel hebben we diverse mogelijkheden aan het water, bij het bos of heerlijk landelijk gelegen. En wanneer je meer iets zoekt voor in de stad zelf, in het centrum en eventueel een vakantie met kinderen, dan ben je helemaal op het juiste adres. En wil je er zeker van zijn dat de hond ook mee mag in het hotel, B&B, op de camping of in het vakantiepark, bekijk dan onze overnachtingslocaties waarbij de honden zijn toegestaan.