Plekken om weg te dromen

9 bijzondere overnachtingen

2 minuten opladen
3275 x bekeken

Kamperen in een tent, met familie in een vakantiewoning of slapen in een hotel. Allemaal hartstikke leuk, maar hoe gaaf is het om te slapen in een sterrenkubus of hooiberg? Kies uit onze tips en boek je vakantie snel.

Bekijk hier alle bijzondere overnachtingsplekken

9
Erfgoed Bossem

Bijzonder overnachten met kinderen doe je bij Erfgoed Bossem. Hier kun je namelijk slapen op de hooizolder of in de Sterrenkubus. Dit zijn unieke vierkanten houten huisjes met een transparante koepel in het dak. Slapen onder de sterren, wie wil dat nu niet!

meer informatie
8
Erve Kleilutte

Op dit kleinschalige vakantiepark vind je allemaal verschillende soorten vakantiehuizen, variërend in grootte van 4 tot 26 personen. Het is gelegen in het landelijke Twente met schitterende fiets- en wandelmogelijkheden.

meer informatie
7
De Kleine Wildeberg

Een hottub, ingerichte keuken, houtkachel en platenspeler. Deze gezellige pipowagen ziet er niet alleen ontzettend leuk uit, maar heeft ook alles wat je nodig hebt. In de pipowagen van De Kleine Wildenberg kunnen twee tot vier personen overnachten. Leuk voor een nachtje weg met het gezin.

meer informatie
6
Koe in de Kost

Slapen midden in het weiland van de koeien, dat is een bijzondere ‘Slapen bij de boer’-ervaring. De grondulows van Koe in de Kost zijn opgebouwd uit duurzame en natuurlijke materialen en hebben een groen, boomstammendak. Op het erf kun je fruit plukken en bij de kippen haal je verse eieren.

meer informatie
5
Youpi lodge Beerze Bulten

Een stoere, robuuste lodge met ‘tentlook’ biedt het gevoel van kamperen met het ultieme glamping comfort. Dat is bijzonder overnachten, maar dan wel met luxe. Handig: de lodges staan vlakbij alle faciliteiten.

meer informatie
4
Watertoren Lutten

Slaap een nachtje in een prachtig monumentaal pand! Sinds het voorjaar van 2015 ontvangen Gerrit en Frieda Rieks gasten op deze unieke locatie. Deze luxe B&B is gelegen in de gemeente Hardenberg in het mooie plaatstje Lutten.

Meer informatie
3
Koeksebelt Boomhutten

Slapen in een boomhut - als dat geen bijzondere overnachting is. Op drie meter hoogte kijk je uit over de rivier de Vecht en het gezellige stadje Ommen.

meer informatie
2
Weerribben lodge De Kluft

Zittend op de overdekte veranda, met een drankje in de hand, geniet je van het uitzicht over het water. Vanaf het terras kun je zwemmen, vissen, kanoën. Deze knusse lodge is prachtig gelegen aan het water op het schiereiland waar ook het strandje zich bevindt. Ze zijn compleet gemeubileerd.

meer informatie
1
Vervenershuisje SBB

Eind 19e eeuw woonden in dit Vervenershuisje keuterboertjes, die in de winter geld verdienden met rietsnijden of veengraven in het moerasgebied De Weerribben.

Meer informatie

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Ook interessant

Meer verhalen

Zoek advies!
Tip je vrienden