Hotel De Koperen Hoogte

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Overnachten bij de Koperen Hoogte is net even anders; de onvergetelijke ervaring begint al met een prachtig uitzicht vanuit de glazen lift die u naar de etage brengt waar uw kamer zich bevindt. Eenmaal op de kamer aangekomen ervaart u wat bij De Koperen Hoogte de standaard is ten opzichte van smaak, comfort en luxe. De inrichting van de kamers geeft een extra dimensie aan het overnachten in de oude watertoren.

Het hotel beschikt 16 luxe kamers en 2 suites. Alle kamers zijn uitgerust met een ontspannen zitgedeelte, koffie- en thee faciliteiten, een minibar, twee luxe boxspring bedden en een dolby surround systeem met dvd speler. Uiteraard beschikken de kamers over gratis draadloos internet. De badkamers zijn voor veel gasten de reden om terug te komen; deze zijn uitgerust met een riante tweepersoons jacuzzi en een eigen stoomcabine, ultiem ontspannen dus!

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Zwolle Marketing.
Zoek advies!