Boerderij De Kleine Wildenberg

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De kleine Wildenberg is een boerderij in Diepenveen, waar je kunt logeren, ontspannen en tot jezelf kan komen. Gewoon omdat je er even uit

De kleine Wildenberg is een boerderij in Diepenveen, waar je kunt logeren, ontspannen en tot jezelf kan komen. Gewoon omdat je er even uit wil, alleen of met je gezin of om op stap te gaan in het mooie Salland.

De werkzaamheden op de boerderij worden gedaan met behulp van mensen die in onze maatschappij niet (volledig) zelfredzaam zijn. De Kleine Wildenberg is dan ook een aantal dagen per week een zorgboerderij.

Lekker slapen, buiten zijn en genieten van elkaar en de omgeving. Ervaar de gemoedelijke sfeer van boerderij "de Kleine Wildenberg" en slaap in een Pipowagen met eigen hottub of in één van de moderne comfortabele landappartementen met veel extra's. Groepen zijn welkom en kunnen overnachten in groepsruimte ‚t Pegge-Huis in combinatie met verschillende huisjes.

Accommodaties: 2-25 personen. Er is een 2 persoons, 4 persoons, 5 persoons en 8 persoonsje huisje, een pipowagen en 2 gastenkamers.

Contactgegevens

Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!