Lekker op vakantie in eigen land, aan het water, in het bos of dichtbij een grote stad. Een weekend, een midweek of misschien wel twee volle weken genieten in een andere omgeving. Dan boek je natuurlijk vakantie- of bungalowpark. Lekker privé alleen, met je partner of gezin, maar wel met alle mogelijkheden die het park te bieden heeft. Even verse broodjes halen, lekker zwemmen, een pannenkoek eten, bowlen of sporten. Natuurlijk kun je je verblijf ook prima gebruiken als start- en eindpunt voor een dagje shoppen, een bezoek aan een evenement of aan een attractie- of themapark.

Uit het oosten

Het beste

Bungalowparken in Overijssel

Met de hele familie (inclusief huisdier) naar Overijssel

Als je wilt genieten van een fijne vakantie, dan wil je je (huis)dier natuurlijk graag meenemen. Het idee om dit lieve dier achter te moeten laten is voor veel mensen een drempel om op vakantie te gaan. Gelukkig zijn er in Overijssel genoeg bungalowparken waar je huisdier gewoon welkom is. Kijk maar eens bij de vakantiehuizen in Finse Stijl op bungalowpark ’t Hooge Holt. Een prachtig park met veel ruimte en huizen die heel compleet zijn ingericht. Nog een stapje verder gaat Horsetellerie in Rheezerveen. Kies je voor een vakantiehuis midden in het Vechtdal en tegen de bosrand, dan kun je indien gewenst gewoon je eigen paard meenemen. Gaat je voorkeur echter uit naar een vakantiewoning aan het water, en ben je voornemens om je huisdier mee te nemen, kijk dan eens bij Waterpark Belterwiede.

Zorgvakantie in Overijssel in een bungalow

Samen met je partner of het hele gezin er even tussenuit. Het lijkt zo gewoon, maar soms is extra zorg noodzakelijk. Landgoed ‘t Borghuis in Losser is er speciaal voor flinke families en groepen en heeft twee royale aangepaste vakantiehuizen. In deze woningen zijn de deuren extra breed en vind je geen enkele drempel. Voor vakantievierders die afhankelijk zijn van een rolstoel of een scootmobiel is dat natuurlijk erg prettig. Tevens is er een goede samenwerking met Medipoint, Meyra en Vegro voor de levering van noodzakelijke hulpmiddelen tijdens de vakantie. Heb je een beperking, maar vind je het wel fijn om jezelf onopvallend tussen de andere vakantiegasten te begeven, dan is bungalowpark De Papillon in Denekamp een goed alternatief. De bungalows in dit park zijn ruim van opzet en het terrein inclusief de recreatie- en animatieruimte is aangepast en drempelvrij. En naast een bungalowpark zijn er natuurlijk meer mogelijkheden voor een vakantie met zorg in Overijssel.

Genieten van mooi Overijssel aan het water

Een tochtje met een fluisterbootje of een elektrische sloep. Ben je in Overijssel dan wil je dat toch een keer meemaken. En gelukkig zijn er mogelijkheden genoeg wat betreft bungalowparken aan het water. Vakantiepark Giethoorn ligt aan het water en de stap vanuit de vakantiewoning in een sloep is daarom snel gemaakt. Kies je echter voor vakantiepark Mölke, dan kijk je uit op het riviertje De Regge, dat je kunt verkennen met behulp van een fluisterbootje of een kano. Een compleet en kindvriendelijk vakantiepark is De Tolplas. Overzichtelijk ingericht ligt dit vakantiepark aan een kleine recreatieplas met een trekvlot en ruimte om te zwemmen en te varen. Kinderen die liever niet nat worden kunnen zich uitleven in de zandbank of met een skelter het park verkennen. En houd je ervan om een hengel uit te gooien dan kun je in Overijssel ook goed terecht in een aantal bungalowparken.

Zoek advies!