Boekjebungalow

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

via Boekjebungalow.nl kan men een unieke vakantie boeken in Nederland, Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk in bijv. een

via Boekjebungalow.nl kan men een unieke vakantie boeken in Nederland, Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk in bijv. een bungalow,villa,chalet of groepsaccommodatie. Tevens is het mogelijk om via ons autohuur te regelen.

Missie De ambitie is voor ons bedrijf te vertalen in onze droom: Over 5 jaar willen wij een bedrijf zijn dat een stabiele speler is in de leisure branche. Via onze site worden dan naast veel accommodaties meerdere service producten aangeboden die de vakantieganger ontzorgen in het boeken van een vakantie.

Beschrijving Op www.boekjebungalow.nl kan men een unieke vakantie boeken. We hebben veel particuliere vakantiehuizen verdeeld over heel Europa! Via een makkelijk zoeksysteem kan er o.a. gezocht worden op beschikbaarheid of op een bepaald thema, zo krijgt men de meest passende accommodatie te zien.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!