Bungalowpark `t Hooge Holt

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

't Hooge Holt is een Groen, Gezellig & Gastvrij bungalowpark in het Overijssels Vechtdal met ruim 200 woningen. Met het uitgebreide netwerk van fiets- en wandelpaden kom je in alle uithoeken.

Je zult je welkom voelen in de meest fantastische fietsregio die Nederland te bieden heeft. Ontdek de natuur, kastelen, prachtige boerderijen en bovenal rust! Het gemoedelijke stadje Gramsbergen bevindt zich op tien minuten afstand van de steden Hardenberg en Coevorden en op slechts 5 minuten van de Duitse grens!

't Hooge Holt heeft verschillende type woningen voor 4 en 6 personen en een groepsaccommodatie voor 16 personen.

Geniet met familie of vrienden van de vele faciliteiten die 't Hooge Holt te bieden heeft. Zoals de indoor speelwereld Mad Monkey Jungle, NIEUW INDOOR ZWEMBAD, kinderanimatie, fitnesscentrum, kapsalon, beauty- en wellnesssalon en de horeca (met Gasterij de Spiezz, snackbar, bowlingbanen en speelautomaten). Verder heeft het park een buitenzwembad, kinderboerderij, tennisbaan, midgetgolf, speeltuin met speelveldjes. Bij de receptie is de fietsverhuur, waar ook leuke routes verkrijgbaar zijn.

Met het restaurant "Gasterij de Spiezz" sluit je de dag gegarandeerd af met een heerlijk diner.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Aan het water
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
  • checkmark Bedlinnen aanwezig
Toegankelijkheid
  • checkmark Assistentiehonden toegestaan
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!