Camping Bij De Bronnen

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Raustig gelegen kampeerterrein aan natuurgebied het Springendal met luxe verwarmd sanitairgebouw.Bijkomen begint bij "de Bronnen" in een natuurrijke omgeving!

Bijzondere aanbieding:

omschrijving
omschrijving

Vakantieoord "Bij de Bronnen" ligt aan de rand van een schitterend natuurgebied: Het Springendal. De camping is een zeer geschikt uitgangspunt voor het maken van fiets- en wandeltochten. U vindt bij ons ruime kampeerplaatsen en een prachtig nieuw 5 sterren sanitairgebouw met vloerverwarming en alle denkbare comfort. Kleine toiletvoorzieningen zijn verdeeld over de kampeervelden. De tarieven in het voor- en naseizoen zijn €14,=. Op de camping kunt u ook internetten, dit kan in ons informatiehuisje of met WiFi.

Op ons recreatiepark kunt u ook bungalows huren, deze bungalows zijn allemaal voorzien van: woonkamer, radio/tv, open keuken, douche/wc, minimaal twee slaapkamers en centrale verwarming. Ook hebben alle bungalows een ruim terras dat voorzien is van tuinmeubilair. Er zijn bungalows die geschikt zijn voor 2 tot 5 personen, maar er zijn ook groepshuizen aanwezig die plaats bieden aan 12 tot 16 personen.

In de kantine kunt u terecht voor een hapje en een drankje, er is een bar, een biljart en in het hoogseizoen worden er gezellige avonden gehouden zoals bingo en kaarten. Als u een keer niet zo veel zin heeft om te koken, kunt u bij ons ook wat afhalen van onze snackbar, of iets bestellen in ons Petit-restaurant. Ook onze twee speeltuintjes zorgen voor veel kinderpret. ook is er het gehele jaar door de mogelijkheid om fietsen te huren.

Cafetaria Camping bij de Bronnen

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!