Recreatie & Zorgpark De Bonte Specht

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kleinschalig recreatiepark uitermate geschikt voor mensen met lichamelijke beperking. De Bonte Specht is een ruim opgezet, splinternieuw park met bovendien 10 camperplaatsen.

Het park richt zich met name op de levensgenieters. Het is een ideaal park om tot rust te komen en om te genieten van de omliggende natuur. Daarnaast zijn de bungalows ook rolstoelvriendelijk gemaakt, met brede deuren en andere voorzieningen.

Op dit moment kunt u een luxe zespersoons bungalow van ruim 100 m² voorzien van alle gemakken huren. De bungalow is gebouwd met behulp van ronde, houten stammen. Deze stammen (logs) stralen een warme sfeer uit.

De bungalow beschikt over drie slaapkamers. Verder is er een sauna aanwezig, ter ontspanning van lichaam en geest.

Sinds kort beschikken wij ook over 10 camperplaatsen met de benodigde voorzieningen. Ruime plaatsen met een beschutte ligging, water, stroom en afvoer van grijswater en daarnaast kan de wc ook geleegd worden. De prijs per overnachting per camper is €9.50, inclusief stroom.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Wierden.
Zoek advies!