Villapark Eureka

Beldhuismolenweg 8, 7562PC Deurningen

Het meest luxe 5***** Villapark van Twente. Je wordt van harte welkom geheten op het eeuwenoude familielandgoed. Hier kun je volop genieten van de rust en natuur.

Heerlijk genieten van luxe, comfort en privacy in een prachtige Twentse villa. De 55 vrijstaande 4-, 6-, 8-, 10-, 12-persoons villa's zijn in Saksische stijl gebouwd. Ze staan op ruime, zonnige plaatsen in het bos en zijn van alle gemakken voorzien.

Wellness villa's Extra genieten kan in de heerlijke wellness villa’s. Deze luxe villa’s beschikken naast alle andere faciliteiten ook over uitgebreide wellness faciliteiten zoals bubbelbad, stoomcabine, solarium en sauna.

Zorg villa's Deze nieuwe generatie villa's zijn zeer ruim van opzet. De begane grond van deze aangepaste zorgvilla beschikt over extra brede deuren en een grote slaapkamer met aangrenzende rolstoeltoegankelijke luxe badkamer. Deze zorgvilla's geven de mogelijkheid om alle zorg en hulpmiddelen aan te bieden.

Familie villa's Uniek in Nederland zijn de familievilla’s De Luxe Superieur. Wat is er nou leuker dan met familie of vrienden vakantie te vieren in één groot huis! De luxe familievilla’s zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Werkelijk van alle gemak en comfort voorzien. Vanzelfsprekend hebben ook deze villa’s alle uitgebreide wellness faciliteiten.

Kinderen Kinderen ervaren Villapark Eureka als één groot feest. Speelplekken genoeg op Eureka, je moet ze alleen wel weten te vinden. Tussen de bomen verscholen vindt je meer dan 100 speelattributen. Op het grote centrale veld kun je werkelijk van alles doen. Voetballen, volleyballen, op de grote trampolines springen of wat dacht je van gratis midgetgolfen. Van lekker spelen tot geitjes en konijntjes aaien in de kinderboerderij. Ook is er een overdekte kinderspeeltuin, en niet te vergeten het spannende speelparadijs in Anton Pieckstijl.

Contactgegevens

Villapark Eureka

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • checkmark Aangepaste badkamer
  • checkmark Hoog-laag bed aanwezig
Ligging
  • checkmark Bij het bos
Faciliteiten groepsaccommodatie
  • checkmark (Indoor) speeltuin
  • checkmark Sauna
Faciliteiten bungalowpark
  • checkmark (Indoor) speeltuin
  • checkmark Animatie hele seizoen
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!