Camping Anna`s Hoeve

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Camping Anna's Hoeve is gelegen aan de Overijsselse Vecht en grenst direct aan het Laarbos. Je kampeert midden in de natuur en toch ben je in 10 minuten in het gezellige centrum van het Hanzestadje Ommen.

Met 250 meter oever is camping Anna's Hoeve zeer geschikt om bijvoorbeeld eens een hengel uit te werpen of met een bootje de natuur te verkennen.

Met 55 royale kampeerplaatsen biedt camping Anna's Hoeve alle ruimte om van je vakantie een bijzondere tijd te maken. Met voorzieningen zoals drinkwatertappunten en elektra-aansluitingen (10 amp.) voor iedere plaats voldoet camping Anna's Hoeve aan de moderne wensen van haar gasten. Door de combinatie van rust, natuur en ruimte is camping Anna's Hoeve de ideale vakantieplek om te ontspannen. Om de rust te behouden is camping Anna's Hoeve autovrij.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Aan het water
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!