Camping & Bungalowpark `t Stien`nboer

Scholtenhagenweg 42, 7481VP Haaksbergen - Reserveer nu

Wie de typisch Twentse sfeer wil proeven, wil genieten van Nederlandse én Duitse natuur en cultuur, zich thuis voelt op een gastvrije en gemoedelijke camping, moet koers zetten richting 't Stien'n Boer in Haaksbergen.

Prachtig camping & bungalowpark gelegen tussen stadscentrum en natuurgebied het Lankheet. Bij 't Stien'n Boer is er de alom aanwezige rust, maar ook een gezellige sfeer en faciliteiten voor jong en oud. Zo is er o.a. een indoor speeltuin, binnen- en buitenzwembad en professioneel animatieteam in de schoolvakanties.

De Saksische poort bij de entree en de Saksische gebouwen verder op het terrein typeren het geheel eigen karakter van 't Stien'n Boer. De sfeer is typisch Twents: gemoedelijk en zeer gastvrij. 't Stien'n Boer is bij uitstek de plek om heerlijk bij te komen; vergeet de beslommering van alledag en geniet heerlijk van uw vakantie!

Camping & Bungalowpark

Naast diverse gezellige kampeervelden, van standaard tot zeer ruime comfortplaatsen (120m2), kunt u bij ’t Stien ’n Boer ook terecht voor diverse verhuur accommodaties. Zo zijn er prachtige nieuwe safari lodges,cottages met houten verandas, Scandinavische stugas en bungalows. Ook campers zijn welkom! Vanaf 2020 hebben wij ook een veld ingericht speciaal voor éénoudergezinnen. Je hoeft dus nu niet meer als éénouder op een veldje te staan tussen de gezinnen (maar dat mag natuurlijk wel). Een gezellige plek met een lange tafel, om samen tot in de late uurtjes met elkaar te tafelen of spelletjes te spelen. Natuurlijk zorgen we ook voor het vermaak voor de kinderen.

Binnen- en Buitenzwembad

Op het park bevinden zich een buiten- en binnenzwembad met peuter & kleuterbad. Het water is er heerlijk.

Buitenbad

Het buitenbad is 9 x 9 meter en 1.40 diep met een familieglijbaan en een zonneterras.

Binnenbad

Het binnenbad is 9 x 9 meter en 1.40 diep. Bij het binnenbad is ook een peuter- (20 cm diep) en een kleuterbad (40 cm diep) met diverse speelelementen.

Prijs

Bent u gast op park 't Stien'nboer dan ontvangt u bij aankomst een zwembadpas. Met deze pas heeft u tijdens uw verblijf onbeperkt toegang tot het zwembad. (losse kaartjes kosten € 3,70 p.p.)

Openingstijden zwembad

Voor de openingstijden van het zwembad kijk je op de website www.stiennboer.nl. Op slechts 1,5 km afstand treft u bovendien Subtropsich Zwemparadijs De Wilder.

Restaurant & Theeschenkerij

De horecavoorziening heeft een goede keuken om u tijdens uw vakantie heerlijk te verwennen. In de snackbar kunt u patat en snacks afhalen of een meeneemmenu bestellen als u eens niet zoveel zin hebt om te koken. Het restaurant is in de schoolvakanties dagelijks geopend (van Pasen tot 1 oktober) en buiten de schoolvakanties gelden beperkte openingstijden. Bij de entree van de camping vindt u bovendien Theeschenkerij Jordaan. Een unieke historische plek, waar u zeker moet gaan genieten van een High Tea!

Indoor Speeltuin & Animatie

Een waar kinderspeelparadijs met wel 20 m² ballenbak, speelverdieping, springkussen, tafelvoetbalspel, klimtorens, draaitoestellen, wipkippen en meer. Verder zijn er op het park ook nog een buitenspeeltuin en een pannaveld waar gevoetbald, gebasketbald en gehandbald kan worden. Ook is er een midgetgolf baan.

Openingstijden Indoor Speeltuin

Vanaf 1 april tot eind oktober is de indoor speeltuin geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kan je hier terecht in de schoolvakanties van 10.00 tot 17.00 uur. De ballenbak is alleen geopend als er toezicht aanwezig is. De toegang is voor onze gasten gratis. Bezoekers betalen € 1,50 per kind en dienen zich vooraf te melden in de receptie. Voor gasten is de speeltuin gratis. Zelf meegebrachte eet- en drinkwaren mogen hier niet worden genuttigd.

Zwemmen bij 't Stien'nboer

Op het park bevinden zich een buiten- en binnenzwembad met peuter & kleuterbad. Het water is er heerlijk. ### Buitenbad Het buitenbad is 9 x 9 meter en 1.40 diep met een familieglijbaan en een zonneterras. **Binnenbad** Het binnenbad is 9 x 9 meter en 1.40 diep. Bij het binnenbad is ook een peuter- (20 cm diep) en een kleuterbad (40 cm diep) met diverse speelelementen. Prijs ----- Losse kaartjes kosten € 3,00 p.p. Bent u gast op park 't Stien'nboer dan ontvangt u bij aankomst een zwembadpas. Met deze pas heeft u tijdens uw verblijf onbeperkt toegang tot het zwembad. De € 5,00 borg voor deze pas, ontvangt u na inleveren retour. Openingstijden zwembad ---------------------- Het zwembad is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur ook tijdens de herfst-, kerst- en krokusvakantie. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie. Zwemlessen ---------- Voor verschillende doelgroepen zijn er lessen onder gediplomeerde begeleiding. Deze lessen vinden plaats buiten het hoogseizoen. ### Diploma A, B en C In kleien groepjes wordt er zwemles geven voor diploma A, B en C. De lessen zijn 45 min. per keer en worden gegeven op maandag t/m donderdag van 17.45 tot 19.15 uur en op zaterdag van 8.00 tot 10.00 uur. De kosten per les zijn € 7,50 per kind. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u contact opnemen met de zweminstructrice, Margreeth Bakker-Roozeboom via E m.bakker-roozeboom@kpnplanet.nl of via de receptie van 't Stien'nboer, E info@stien-boer.nl, T 053 5722610. Bewegen in het water -------------------- Een mix van joggen, zwemmen en gymnastiek in het water om uw lichaam in conditie te houden en te verbeteren. Met bewegen in het water gebruikt u wel al u spieren maar (over)belast u er geen. De lessen worden gegeven voor verschillen leeftijdsgroepen (van 20 tot 70 plussers). Onder deskundige leiding bent u plezierig en ontspannen bezig in heerlijk warm water. De lessen zijn op maandag t/m donderdagochtend 9.00 tot 10.00 uur en op maandag t/m donderdagavond van 19.15 tot 20.15 uur. De kosten bedragen € 15,00 per maand voor één les in de week en € 25,00 voor 2 lessen per week. Meer informatie of een proefles via de receptie van 't Stien'nboer, E info@stien-boer.nl, T 053 5722610.

Contactgegevens

Camping & Bungalowpark `t Stien`nboer

voorzieningen
Ligging
 • checkmark Bij het bos
 • checkmark Landelijk gelegen
Faciliteiten
 • checkmark Honden toegestaan
 • checkmark Kinderspeelhoek
 • checkmark Kinderstoel aanwezig
Faciliteiten camping
 • checkmark (Indoor) speeltuin
 • checkmark Accommodatie huren
 • checkmark Animatie in hoogseizoen
 • checkmark Honden toegestaan
 • checkmark Outdoor Zwembad
 • checkmark Overdekt zwembad
 • checkmark Privé sanitair
Faciliteiten bungalowpark
 • checkmark (Indoor) speeltuin
 • checkmark Animatie in hoogseizoen
 • checkmark Honden toegestaan
 • checkmark Outdoor Zwembad
 • checkmark Overdekt zwembad
Zwembaden
 • checkmark Outdoor Zwembad
 • checkmark Overdekt zwembad
Faciliteiten camperplaats
 • checkmark Honden toegestaan
Toegankelijkheid
 • checkmark Assistentiehonden toegestaan
 • checkmark Elektrische rolstoeltoegankelijk
 • checkmark Invalidenparkeerplaats
 • checkmark Invalidentoilet
 • checkmark Rolstoel beschikbaar
 • checkmark Rolstoeltoegankelijk
 • checkmark Voorzieningen voor scootmobiel
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Haaksbergen Promotie/VVV.
Zoek advies!