Natuurcamping De Hoogte

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Camping De Hoogte is een mooie, rustige familie camping in Noordwest-Overijssel, liggend tussen de Nationale parken.

Camping De Hoogte is een mooie, rustige familie camping in Noordwest-Overijssel, liggend tussen de Nationale parken Weerribben-Wieden en het Drents-Friese Wold en naast landgoed De Eese.

U kunt vele wandelingen en fietstochten maken waaronder de fietsknooppuntenroute die u zal voeren langs afwisselende landschappen en prachtige authentieke dorpjes en havenstadjes. Onderweg heeft u tevens de mogelijkheid om een fluisterbootje te huren.

De camping ligt aan knooppunt 92. De Hoogte zelf nodigt al uit voor een wandeling. Het terrein is zo'n 36 ha groot, waarvan 10 ha bestemd is voor kamperen. Het overige deel bestaat uit bos en hei en een vennetje om in te zwemmen. De kampeerplaatsen zijn ruim, dus veel privacy. 's Zomers zijn er enkele velden speciaal voor tenten. De Hoogte heeft een modern toiletgebouw, een recreatieruimte, wifi, een klein winkeltje, tennisbaan, kanovijver, groot sportveld, speeltuintje en zandbakken. De Hoogte wordt ook wel één grote groene camping genoemd.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
Voorzieningen
  • checkmark (Indoor) speeltuin
  • checkmark Fietsverhuur
Toegankelijkheid
  • checkmark Assistentiehonden toegestaan
  • checkmark Er is een trap aanwezig
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!