't Hofje van Hoog-Zuthem

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Rust en gezelligheid, samen met prachtige speelgelegenheden voor kinderen. Een sfeervol ingerichte hooiberg dient als recreatieruimte.

't Hofje is een knusse camping, die plaats biedt aan ongeveer 25 caravans/campers. Er is een apart tentenveld. Op nog geen 2 km. afstand loopt de rivier de IJssel, waar u heerlijk rustig kunt vissen of gewoon van het prachtige landschap kunt genieten. De pont naar Hattem of Wapenveld brengt u naar de overkant.Ook hebben wij een accomodatie voor feestjes en groepsactiviteiten, b.v. het organiseren van een zeskamp, met als afsluiting een gezellige barbeque, waarbij u alle drank en eten zelf regeld, of het organiseren van een familiedag, u zorgt dan ook zelf voor eten en drinken, kortom er is heel veel meer mogelijk dan alleen camperen.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door IJsseldelta Marketing.
Zoek advies!