Park Nieuw Grapendaal - Geitenkaasboerderij De Wolf

Ossenkolkweg 3, 7396NH Terwolde

Met een tent kamperen op de Veluwe? Dat kan bij Vakantiepark Nieuw Grapendaal! Te midden van de rust en ruimte die de camping u biedt. geen tent of vouwwagen,huur dan een huisje midden in de wijn gaard. of een huisje voor vier personen met een echte boeren bedstee.

Met een tent kamperen op de Veluwe? Dat kan bij Vakantiepark Nieuw Grapendaal! Te midden van de rust en ruimte die de camping u biedt, kunt u genieten van een goed glas wijn van eigen wijngaard terwijl kinderen in een overzichtelijke omgeving vrij kunnen spelen.

Park Nieuw Grapendaal is gesitueerd op het platteland van Terwolde, nabij Deventer en Apeldoorn op de grens van de Veluwe en het IJssellandschap.

Ontspannen en bijkomen terwijl u landelijk kampeert op de Veluwe op Vakantiepark Nieuw Grapendaal. Genieten van het buitenleven en kamperen bij de boer op of in een vakantiehuisje op het platteland. Ontdek het leven op een echte geitenboerderij en drink een heerlijk glas wijn voor uw tent tussen de wijnstronken van onze eigen wijngaard. Dat is pas echt kamperen bij de boer!

Geert en Oetine Dijkhof geven op hun natuur kampeerweide voorrang aan tenten. Er zijn 25 plaatsen voor tenten, bungalowtenten, trekkers of vouwwagens. Een dag of een paar weken, alles kan!

Aan de oostkant de Veluwe, westwaarts de IJsseluiterwaarden. Dichtbij liggen historisch Deventer, Apeldoorn met Apenheul en Julianapark, schilderachtig Terwolde en Balorig in Wijhe. Historie, natuur en cultuur op fietsafstand.

Contactgegevens

Park Nieuw Grapendaal - Geitenkaasboerderij De Wolf

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • checkmark Bruikbaar toilet
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!