Boerderijcamping De Regge-Vallei

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Op de grens van Salland en Twente ligt te midden van stuwwallen, kronkelende weggetjes en groene weilanden “De Regge-Vallei”.

Boerderijcamping

De boerderijcamping heeft 35 toeristische standplaatsen. (Recreatieve) voorzieningen: Ruime standplaatsen met elektra (6A), water, rioolafvoer.Verharding onder gedeelte voortent. Nieuw sanitairgebouw, voorzien van vloerverwarming, dames- en herenafdeling.Per afdeling: 2 douche’s met wastafels, 3 wastafels en 2 toiletten Spoel- en afwasplaats binnen (warm water) ,wasmachine, wasdroger, strijkplank met strijkijzer, vries-koelcombinatie overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fiets. Biljart, visgelegenheid , speelweide, zandbak, schommels, wip-wap, rekstokken, skelters, kinderfietsjes, tafeltennisspel en voetbalspel ,boerderijdieren.

Boerderijappartementen

In een streekeigengebouw zijn vijf appartementen voor 2-4 personen gerealiseerd. In de 4 persoonsappartementen kunt u ook de romantiek van slapen in de bedstee beleven. Eén appartement is rolstoelaangepast. Boerderijgedeelte: Het woongedeelte van de karakteristieke rietgedekte Saksische boerderij is geschikt voor 8 personen.

Huisdieren: Alleen honden toegestaan op camping.

Contactgegevens

voorzieningen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!