Boerderijcamping De Regge-Vallei

Meersendijk 32, 7683 PD Den Ham

Op de grens van Salland en Twente ligt te midden van stuwwallen, kronkelende weggetjes en groene weilanden “De Regge-Vallei”.

Boerderijcamping

De boerderijcamping heeft 35 toeristische standplaatsen. (Recreatieve) voorzieningen: Ruime standplaatsen met elektra (6A), water, rioolafvoer.Verharding onder gedeelte voortent. Nieuw sanitairgebouw, voorzien van vloerverwarming, dames- en herenafdeling.Per afdeling: 2 douche’s met wastafels, 3 wastafels en 2 toiletten Spoel- en afwasplaats binnen (warm water) ,wasmachine, wasdroger, strijkplank met strijkijzer, vries-koelcombinatie overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fiets. Biljart, visgelegenheid , speelweide, zandbak, schommels, wip-wap, rekstokken, skelters, kinderfietsjes, tafeltennisspel en voetbalspel ,boerderijdieren.

Boerderijappartementen

In een streekeigengebouw zijn vijf appartementen voor 2-4 personen gerealiseerd. In de 4 persoonsappartementen kunt u ook de romantiek van slapen in de bedstee beleven. Eén appartement is rolstoelaangepast. Boerderijgedeelte: Het woongedeelte van de karakteristieke rietgedekte Saksische boerderij is geschikt voor 8 personen.

Huisdieren: Alleen honden toegestaan op camping.

Contactgegevens

Boerderijcamping De Regge-Vallei

voorzieningen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Gastvrij Twenterand.
Zoek advies!