Erve Bekhuis

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Verscholen op het platteland, nabij het pittoreske stadje Ootmarsum vindt u minicamping “Erve-Bekhuis”. Vanwege de unieke ligging van de boerderij straalt de omgeving rust en charme uit.

Camping:

De boerencamping is voorzien van ruime comfortplaatsen met uw eigen electrapunt (6 amp), waterkraan en afvoerput, schoon en verwarmd sanitair. Gezellige verwarmde recreatieruimte voor een spelletje, om tv te kijken of om een praatje te maken naar alle kanten een waanzinnig mooi uitzicht met soms herten, reeën, konijnen en als U geluk heeft soms ooievaars langs de Kooiweg loopt de “Tilligter Beek” met een mooi wandelpad waar U de eenden tegenkomt.

Heeft U zelf geen kampeermiddel dan kunt U onze comfortabele 4 persoons caravan huren. De caravan is van alle gemakken voorzien, U dient alleen Uw eigen beddegoed en handoek en keukenpakket mee te brengen.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • checkmark Invalidentoilet
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!