Camping De Rêke

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Gelegen in het gebied rond Ootmarsum en de Kuiperberg, biedt de camping u alle faciliteiten, die nodig zijn voor een ontspannen en perfecte vakantie.

De camping ligt in de buurtschap Nutter, op steenworp afstand van het natuurgebied "Het Springendal" , dat met zijn uitgestrekte bossen en natuurlijke bronnen een waar paradijs is voor natuurliefhebbers.

Appartement de "De Rêke" Gelegen direct naast de boerderij.Indeling: ruime woon/slaapkamer, TV, koelkast, koud en warm stromend water, gasfornuis, WC en douche. Terras met tuinstel. Voorzieningen voor gehandicapten.

Landhuis "Op 'n Berg" Omgeven door 3-hectare eigen bos, aan de rand van het Springendal. Vooral voor natuurliefhebbers en mensen die houden van rust. Indeling: Begane grond: ruime hal met trap,woonkamer met open keuken, serre, slaapkamer, bijkamer, douche/toilet. Eerste verdieping: 2 slaapkamers en toilet

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!